magdalena bäckman photo FOTO TJÄNSTER WEBDESIGN PRODUKTER BLOGG KONTAKT
meny fotoTJÄNSTER

 


porträttfotoljuvaliv


körkortsfoto


smålänningen


presentkort mb photo


scanning av gamla fotonmb photo erbjuder porträttfoto, familjefoto, modell för en dag, barnfoto, bröllopsfoto, produkt- och reklamfoto m.m. För priser och mer information om varje kategori, se under fliken "FOTO".


mb photo kan även hjälpa dig som privatperson eller företagare med skapande av ny hemsida. Se mer under fliken "WEBDESIGN".

För dig som är i behov av körkortsfoto, foto till id-kort eller foto för visum har jag drop-in-tider, se kontaktsidan för aktuella tider. Priset är 200 kr och du får två bilder med dig i formatet 35x45 mm, eller det format som krävs för ditt visum.Tidningen Smålänningen publicerar varje tisdag bilder på nyfödda. mb photo erbjuder kostnadsfri fotografering och inskick av bild och text till tidningen. Ring eller maila för att boka tid!

 Födelsedag, student, konfirmation, bröllop, julafton, eller bara för att visa sin tacksamhet till någon -det finns många anledningar till att fira och ett presentkort är alltid uppskattat! Ge bort i present eller önska dig det själv -fotografering från 795 kr!Det går bra att lämna in äldre pappersbilder för scanning, retusch samt framkallning som ny papperskopia. Klicka på bilden för att se skillnad före och efter. Denna bild satt på ett gammalt körkort och framkallades sedan i formatet 10x13 cm med god kvalitet.